SALVAT Pastissers
SALVAT Pastissers  

LA COCA DE L'ABADESSA

 

 

Es una especialitat, creada pensant en les antigues Abadesses, ja que per la seva composició i estructura, creiem que es pot ajustar a la forma en que s'elaboraven els dolços als monestirs, dons pràcticament molts dels postres d'avui procedeixen de l'època medieval.

Composada de dos tipus de bescuit, farcida de melmelada de poma i acabada amb poma natural i pinyons, té una textura suau, molt especial i un gust exquisit.

 

 

Petjades del Comte Arnau

 

 

Ferradures del cavall del comte Arnau, amb gust sua i mantegós , amb toc t'especies, amb regust d'abans.

 

El comte Arnau és el personatge i el mite més important del folklore popular, la balada és famosa pels sentiments col·lectius de justícia social - Arnau no paga les soldades als seus mossos, fet que provocarà el seu rondar eternament per la terra - i les relacions i escàndols amorosos amb l'abadessa Adelaisa del Monestir de Sant Joan de les Abadesses.

Arnau senyor de Mataplana ha estat inspiració de molts artistes tant literaris -Carner, Maragall o Segarra, entre d'altres - com musicals - Felip Petrell i composà una òpera.

Arnau l'home sobre home, l'ànima damnada que només es redimeix per la cançó i l'amor pur, el que volta eternament per les nostres muntanyes, es la petja constant que perviu a les nostres contrades i que, avui, us les podreu emportar a casa vostra.

Carquinyolis


L'avi Daniel Plana, a la seva pastisseria del carrer Major, ja elaboraba aquets dolços tan apreciats a casa nostra, antic postra que consumia tant el pagès com el menestral

Cruixents ,amb farina, ous i abundants ametlles, son la companyia perfecte tan d'un bon vi dolç, o cava, per aquell petit refrigera de mitja tarda o per picar a qualsevol hora en que l'instin ens demana quelcom dolç.

Els nostres horaris

mar.-sáb. :

08:00  - 13:30 

16:30  - 20:00 

dom. :

08:00  - 14:00 

Ja te la seva targeta de Salvat ?.  Obtingui descomptes en les seves compres.

Instagram de Pastisseria Salvat

Per obsequiar a un familiar o amic, sorprengui’l fen-te-li arribar un pastis per l'ocasió a casa seva, serà el regal mes original

Servei a domicili
Visa
Visa

Data ultima actualització

20/12/2020