SALVAT Pastissers
SALVAT Pastissers  

Avis legal

En compliment de l'article 10 de la Llei 34/2002, d'11 de juliol, de serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic (LSSICE) s'exposen a continuació les dades identificatives de l'empresa.

 

Denominació social :
Juli Salvadó Isern  -  
SALVAT Pastissers
     

Número d'identificació fiscal :
 
43625687 T
     

Domicili social :
 
Comella, 9

 17860  Sant Joan de les Abadesses
     

Correu electrònic :
 
pastisseria@cansalvat.net
     

Telèfon :
 
+34 / 972720038
     


 
   


      
 
  Aquest lloc web ha estat creat per l'empresa SALVAT Pastissers amb caràcter informatiu i per a ús personal dels usuaris. A través d'aquest Avís legal , es pretén regular l'accés i ús d'aquest lloc web, així com la relació entre el lloc web i seus usuaris. Accedint a aquest lloc web s'accepten els següents termes i condicions : L'accés a aquest lloc web és responsabilitat exclusiva dels usuaris .
  
 
 El simple accés a aquest lloc web no suposa entaular cap tipus de relació comercial entre SALVAT Pastissers i l'usuari .
    

L'accés i la navegació en aquest lloc web suposa acceptar i conèixer els advertiments legals , condicions i termes d'ús contingudes en ella .
  

  El titular del lloc web pot oferir serveis o productes que podran trobar sotmesos a unes condicions particulars pròpies que , segons els casos , substitueixin , completin i / o modifiquin les presents condicions , i sobre les quals s'informarà l'usuari en cada cas concret .